Publicat de: greenspirit | Februarie 28, 2007

species

1. Cea mai tare faza care mi s-a intamplat lately:

Mergand pe strada, in zona Ambasadei Americii, dau de un nene de vreo 40 de ani, cu ochelari, care cara o punga in mana (dar nu ai fi zis ca e sarit). Si nenea asta se opreste, se uita la mine (ma uit la el confused) si aud:

„Stiti de ce este nevoie pe lumea asta? De specii noi! De exemplu, avem aici (aratand spre mine, strigand :D) un HAVGRINCHET PAPET CU CODITA SATENA!”

la care, evident interesata si uimita de descoperirea noii specii, am plecat. …pentru a duce mai departe vestea, bineinteles. asadar, de fiecare data cand aveti sa dati peste mine, rogu-va, ganditi-va ca sunt acest havgrinchet papet cu codita satena, evident, o specie care trebuie ocrotita.

2. Iata apoi un alt geniu al poporului, un om care a facut multe descoperiri la viata sa, si care s-a gandit sa plece la OTV pentru a impartasi din invatamintele sale. In premiera, ofer si transcriptul acestei prelegeri:

Trebuie sa stiti ca in momentul de fata lumea fizica, din estimarile noastre, si ni s-au confirmat oarecum, cam maximum 20% din populatia lumii apartine civilizatiei autohtone, goriliene, cam 5-10% civilizatiilor serpiliene, vulturiene si pestiriene si restul… civilizatiei balauriene, respective oamenii, respectiv au animatori corespunzatori acolo si sunt inadaptabili sau greu adapatabili la civilizatia noastra. Asta e motivatia pentru cre trebuie sa plece. Se vorbeste mult despre nave cosmice care sunt grupate asupra planetei Terra. Am o alta carte pe care am sa va o prezint data viitoare, in care se transmite un mesaj unei delegatii extraterestre care care a venit sa salveze omenirea, adica sa evacueze lumea fizica si pe ceilalti-asteapta; lumea fizica va continua, pentru cei alesi pe satelitul Selena cu o alta lume fizica.


Sperand ca v-am imbogatit cultura generala si v-am trezit interesul pentru stiinta, ma inclin in fata dvs.

Cu respect,

HPcCS (prescurtarea denumirii mele stiintifice) 😀

Anunțuri

Responses

  1. am sa demarez o campanie pentru protejare miraculoasei specii 🙂 dar, caui… adica HPcCS :)) cu cine te imperechezi tu ca sa perpetuezi specia? 😀 mai stii vreun papet din asta?


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: