Publicat de: greenspirit | martie 7, 2007

60’s post care sa ii crizeze pe toti fostii mei colegi de generala pe care ii innebuneam cu beatles

Motto:

ne, ne, nei, nie, la-la-la-laa-laalaaaaa.

Preliminarii:

Studiul de fata este neaparat stiintific. Se bazeaza pe date reale culese de mine interpretate de mine inventate de mine. Porneste de la evidenta ipoteza sociologica (a carei formulare si logica se inscriu in regulile enuntate de Chelcea, Septimiu in „Metode si tehnici de cercetare sociologica”. Editura Economica. 2005.) : „Cu cat era odata ca niciodata, cu atat a devenit mai maica batrana cu dintii de lana”.

Cuprins:

Capitolul1.

I love the sicstiz, frate! E boala incurabila, instaurata de pe vremea clasei a 6a (anno domini 1998), cand m-a apucat frenezia cu Biitals. Si pentru ca atunci erau la moda (sper sa imi amintesc bine) Backstreet Boys (inca!) si … si… T-Short (valeu!) , Biitals erau considerati mosi morti (desi doar unu era mort pe vremea aia, acu IE mai multi – ca e sub cincizeci, care este), iar eu eram considerata varza. Nu ma supara calificativul, dar nu inteleg prin ce metoda stiintifica s-a ajuns la aceasta concluzie. Total nefondata!

Ia ete ca ma supar! Ia d-acilea dedicatie de la mine pentru toti manelistii pamantului, o melodie de suflet. Fara numar, fara numar, ‘ra numar, numar, ‘umar, ar, ar, rrrr (explicatie: tentativa de a imita ecoul tip manea) 😀

Asa.

Acu dati pagina.

Capitolu 2.

Cel mai tare si mai tare imi plac the 60’s girls. Ete acilea o tanti pretty. Pentru cei interesati, se intituleaza Gein Asar (Jane Asher) si a fost fomeea lu’ Pol Micartnii (Paul McCartney – cu „Sir” inainte, ma scuzati).

Si ete colaj cu aceasta fomee.

Capitolu 3.

(in care autoarea isi plange de mila ca proasta si plange vremurile trecute ca o babaciune – macar daca ar fi trait atunci… dar in fine, haideti sa plangem cu totii era dinozaurilor si cum s-a dus Burebista saracuuuu, ca tanar mai era maica, mai frumos ca Ceausescu 🙂 )

*&&%#@@^

Si asta fu.

Iertati-mi incheierea nestiintifica!

Si asta fu.

Si incalecai p-o sa si va spusei ce naiba o fi asta asa. Si ipoteza noastra nu a putut fi neaparat verificata, incat conceptul de femeie „batrana cu dintii de lana” nu poate fi operationalizat. Ca cum adica „dintii de lana”, ce e fantasmagoria asta?! Ne-fon-da(n)t(a)!

Concluzie: teza de doctorat respinsa pe baza unor criterii sociologice stabilite de Comisia Speciala nr 9.

Multumirile autoarei.

Mama, tata, frate, prieteni, multumesc lui Dumnezeu ca m-a facut (ca am aflat io ca nu era curva aia de barza!) si prietenilor mei si tuturor ca mi-ati cumparat cartea. Sper ca in curand generatiile viitoare sa o studieze pe bancile scolii!

The HPcCS ends her chestie here. ;;)

Reclame

Responses

  1. ete ce face o vaca mare cand considera nimerit sa nu doarma noaptea, ca sa aiba cu ce se ocupa ziua /:)

    caui, in caz de ceva, eu iti sustin cauza [si tema lucrarii de doctorat], da-mi un semn daca e nevoie si-i mananc p’aia care au ras de dragostea ta pentru bitalsi! arata-mi-i mie, caui, ca ii desfiintez, muahahaha.

    acestea fiind spuse… jolly good fun!

  2. cred ca o sa imi fac my sixtiez blog … ;;)

  3. adica un blog cu totul nou, cu tema sixties si tot ce ii trebuie? fa-ti, caui, da’ dc tot investesti timpul asta in el, stick to it good 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat asta: