pagina cu amanti

20 sept 2007: amantul poate la fel de bine să îşi bage capul în propriul sau fund. am să îl ajut.

16 sept 2007: începe şcoala. mă gândesc să trec pe la un liceu, ca să îmi innoiesc colecţia de amanţi. nu de alta, da văd că dacă nu trag eu de ei, se incăpăţânează să se ascundă.

2 sept 2007: s-au evaporat. mă gândesc că poate Dumnezeu vrea să îi măture de pe faţa pământului 😀

later edit: iiihhhhh, stati, ca mai am unu pe lista! e de la mine de la fac si mi-a jurat dragoste eterna (bine, suna ceva mai in genu asta: „arati super bine! te vreau! ma vrei?!”, dar lasam asta deoparte, eu inca imi imaginez ca ma vrea de nevasta! :)) d-abia astept sa inceapa scoala, sa vad daca mai are tupeu sa imi zica toate astea in fatza! 😀update 6 aug 2007: ce mama mă-sii, e clar că nu mă duce capu să mă împerechez! oricum, din ce căcat de pretendenţi să aleg?!?!update 18 iul 2007: dupa cum am spus, prea multa batjocura de-a mea trimisa exact in locuri tinta (the ones that really, really hurt) duce la comportament (a)tipic: the silence treatment. eh, asta e, asteptam urmatoru sezon de imperecheat. ;;)update 5 iul 2007: băiatul cu ditamai căpătzâna strikes again…this time, asking me out. şi, ca de obicei, am cea mai bună armă: mă prefac că sunt proastă (deşi nu mă străduiesc prea tare) şi nu înţeleg ce vrea de la mine. totuşi, nu o să ţină prea mult faza. e testată şi nu e acreditată, din cauză că nu duce la niciun rezultat bun.(mai e unul singur pe lista, dar e impropriu sa ii spun „amant”. si in plus, are si ditamai capatzana. 😀 )imi cer scuze, stocul de amanti s-a epuizat.

” ” ” ” ” ” „

Anunțuri

Responses

  1. esti o devoratoare, bre. sau ti-a trecut pofta, pur si simplu. daca are capatina mare, ala care a ramas, inseamna ca are bani, nu? 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: